Tottenham Hotspur trainingspak 2020-2021

Tottenham Hotspur trainingspak 2020-2021

De spelers van Tottenham Hotspur dragen dit seizoen een roze trainingspak! Het trainingspak dat de Spurs komend seizoen dragen is vandaag door Nike gelanceerd. Het betreft het allereerste Nike trainingspak voor het seizoen 2020-2021. Het nieuwe pak van de The Lilywhites wordt gedragen gedurende de warming-up en de trainingen voor de wedstrijden in het seizoen 2020-2021. Alle Nike trainingspakken hebben dit jaar een standaard template, maar dan met een andere kleur en clublogo’s natuurlijk!

Roze Tottenham Hotspur training sweater 2020-2021

Het Tottenham Hotspur trainingspak 2020-2021 heeft een lichte kleur roze. Deze kleur wordt door Nike ”lava glow” genoemd. De mouwen hebben een andere kleur en zijn overwegend donkerblauw met een print van golven en stippen. Een uitzondering hierop vormt de schuine roze band net boven het midden van de mouwen. De Nike training tops hebben ook dit seizoen weer een semi-hoge hals met een rits tot net onder de borst. Op de rechterborst van de Tottenham Hotspur training sweater staat het Nike logo en de andere borst bevat het logo van de club in het marineblauw met roze omranding. Tot zover het design van de roze Tottenham Hotspur training top 2020-2021. De sweater heeft ook nog een aantal functionele kenmerken. Zo is de training sweater gemaakt van een combinatie van polyester (91%) en elastaan (9%). Deze combinatie van materialen zorgt ervoor dat de trainingstrui perfect op ht lichaam aansluit en je daardoor een slanke feel hebt. Ook de duimgaten aan de onderkant van de mouwen bewerkstelligen dit effect. De achterkant van de training top is iets langer en dit biedt net wat extra bescherming. Verder is de training top natuurlijk ook weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Deze technologie van Nike zorgt voor de afvoer van zweet en voor ventilatie. Hierdoor is de sweater perfect om in te trainen! De trainingstrui is zowel voor volwassenen als voor kinderen beschikbaar. Voor volwassenen kun je de roze Tottenham Hotspur training sweater bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL en voor kinderen in de maten 122, 134, 146, 158 en 170. Voor volwassenen is de prijs 64,95 en voor kinderen 54,95

Tottenham Hotspur trainingsbroek 2020-2021

De Tottenham Hotspur trainingsbroek van het Tottenham Hotspur trainingspak 2020-2021 heeft dezelfde kleurencombinatie als de training top. Op de trainingsbroek overheerst echter de kleur navy blauw en zijn de roze accenten aanwezig in de logo’s van de club en Nike & in de diagonale band net boven de knieen. De bovenkant van de nieuwe broek bevat een vlak, waarin dezelfde print is verwerkt als op de mouwen van de training sweater van Tottenham Hotspur. Ook de trainingsbroek bevat de nodige functionele kenmerken. De bovenkant is uitgerust met de zogenaamde FlyVent band. Met deze tailleband kun je naar wens de fit van de broek aanpassen. Deze band is ook gemaakt van mesh, waardoor het ook nog goed ademt en ventileert. Verder is de broek gemaakt van hetzelfde materiaal als de training sweater, waardoor een slim fit pasvorm gegarandeerd is. De onderkant van de trainingsbroek heeft ook nog enkelritsen en natuurlijk heeft Nike ook in de trainingsbroek de Dri Fit technologie verwerkt. De Tottenham Hotspur trainingsbroek is in precies dezelfde maten beschikbaar als de trainingstrui en heeft ook voor volwassenen en kinderen dezelfde prijs!

Wil je dit trainingspak bestellen? Check dan ons overzicht met beschikbare Tottenham Hotspur trainingspakken! Altijd de goedkoopste!

Tottenham Hotspur training sweater 2020-2021
Tottenham Hotspur trainingsbroek 2020-2021

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *