Blauwe Ajax training sweater 2020-2021

Blauwe Ajax training sweater 2020-2021

De spelers van Ajax dragen komend seizoen ook weer een geheel nieuwe Ajax training sweater 2020-2021. De training top is onderdeel van het Ajax trainingspak 2020-2021, welke door de club gedragen wordt tijdens de warming-up en trainingen in de voorbereiding op het seizoen 2020-2021. Jaarlijks lanceren de Amsterdammers en adidas een geheel nieuwe trainingscollectie. Dit gebeurt vaak tegelijkertijd met de bekendmaking van het nieuwe uittenue van de club uit de hoofdstad. Dit jaar vormt daar geen uitzondering op. Check hier alle informatie over de nieuwste training sweater van de club van trainer Erik ten Hag!

De Ajax training sweater bevat dit jaar één van de kleuren van het Ajax uitshirt 2020-2021. Dit betreft de kleur lichtblauw, welke terug komt in de adidas strepen op de linkermouw. Dit jaar staan de iconische strepen van het Duitse sportmerk, dat sinds 2000 de Ajax teamkleding produceert, op de onderkant van de mouwen en hebben de stripes op beide mouwen een andere kleur. Op de rechtermouw zijn de strepen namelijk wit. Dit is een kenmerk van het zogenaamde Condivo 20 template van adidas. Ieder jaar lanceert het sportmerk verschillende standaard trainingspakken en alle club trainingspakken hebben dit jaar het Condivo 20 template, zo ook de training tops van de bewoners van de Johan Cruyff Arena. Een ander kenmerk van de trainingstrui is de hoge hals met een kwartrits. Dit houdt in dat de rits tot de borst loopt. Verder bevat de training top van Ajax raglanmouwen en duimgaten aan de onderkant. De combinatie van beide elementen garandeert dat de sweater perfect om het lichaam valt. Een ander detail van de training sweater is het logo van de club. Het embleem is namelijk op alle items uit de away collectie van 2020-2021 rood met witte kampioenssterren. Het adidas logo op de linkerborst is wel wit. Eind 2019 lanceerde adidas de nieuwe AeroReady technologie. Deze technologie is de opvolger van de zogenaamde ClimaLite en ClimaCool techniek van het merk en zorgt ervoor dat zweet en vocht naar de buitenkant van de sweaters getransporteerd worden. Bovendien zorgt het voor de perfecte ventilatie. Hierdoor is het een ideaal item om in te trainen, maar ook om in je vrije tijd te dragen. De Ajax training sweater 2020-2021 kun je natuurlijk perfect combineren met de trainingsbroek van het blauwe Ajax trainingspak 2020-2021.

De nieuwe sweater is alleen voor volwassenen gelanceerd. Dit betekent dat deze alleen beschikbaar is in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van de trui is doorgans € 74,95. Check de training top direct op ons overzicht met het beschikbare Ajax trainingspak!

Ajax training sweater 2020-2021

Share this post