Blauw Ajax trainingspak 2020-2021

Blauw Ajax trainingspak

Blauw Ajax trainingspak 2020-2021

Ajax heeft afgelopen week in samenwerking met kledingsponsor adidas niet alleen het nieuwe Ajax uitshirt 2020-2021 gepresenteerd, maar ook het blauwe Ajax trainingspak 2020-2021, of eigenlijk trainingspakken. De nieuwe collectie van de Amsterdammers bevat niet alleen een pak waarin getraind wordt, maar ook een trainingspak dat gedragen wordt in de voorbereiding op de wedstrijden. Beide trainingspakken hebben vrijwel hetzelfde design, maar worden voor verschillende doeleinden gedragen. Het trainingspak van de recordkampioen van Nederland is ook dit seizoen weer beschikbaar voor zowel volwassenen als voor kinderen.

Ajax trainingspak 2020-2021

We beginnen met het trainingspak waarin de spelers van Ajax ook daadwerkelijk de trainingen en warming-up in afwerken. Dit betreft het Ajax trainingspak 2021-2021, welke bestaat uit een training top en een trainingsbroek. Ieder jaar hebben de trainingspakken van adidas een standaard template. Dit seizoen heet dit template het Condivo template. Het template komt tot uiting in verschillende designelementen van het trainingspak. Kenmerkend voor het template is bijvoorbeeld dat de drie strepen van adidas naar de onderkant van de mouwen zijn verplaatst en op beide mouwen een andere kleur hebben. Op de rechtermouw van de Ajax training sweater zijn deze wit en op de andere mouw lichtblauw. Verder hebben de Ajax training tops dit jaar een hoge hals met een rits tot de borst. Op alle kleding uit de Ajax away collectie voor 2020-2021 is het logo van de Amsterdammers rood met daarboven witte adidas strepen. Ook het logo van de Duitse kledingsponsor op de borst is wit. Een ander kenmerk van het Condivo 20 template zijn de duimgaten aan de onderkant van de mouwen en de ribbels op de mouwen, zodat de training sweater perfect om het lichaam valt. De trainingsbroek heeft dezelfde kleurencombinatie als de training top en is blauw met witte en lichtblauwe adidas strepen. Het adidas logo op de trainingsbroek is lichtblauw en het logo van de club uit de hoofdstad opnieuw rood. De trainingsbroek heeft verder twee zakken met een rits aan de zijkanten en een toelopende pasvorm met enkelritsen aan de onderkant.

Ajax presentatiepak 2020-2021

Het blauwe Ajax presentatiepak 2020-2021 wordt dit jaar gedragen tijdens het reizen naar de uitwedstrijden in Eredivisie, KNVB Beker en Europa. Soms wordt dit pak ook tijdens het verblijf in het hotel gedragen, waardoor dit trainingspak ook wel de naam hotelpak heeft. Soms dragen de spelers dit trainingspak ook wanneer na de wedstrijden de pers te woord wordt gestaan. Qua design heeft het presentatiepak vrijwel dezelfde look als het pak dat hierboven beschreven is. Het verschil is dat dit trainingspak uit een trainingsjack en een trainingsbroek bestaat. Het trainingsjack heeft dezelfde kleurencombinatie als de training top van de club die haar thuiswedstrijden speelt in de Johan Cruyff Arena. Het verschil is dat het trainingsjack is uitgerust met een doorlopende rits. Bovendien bevat het Ajax presentatiejack geen duimgaten, maar wel twee zakken aan de zijkanten. De presentatie trainingsjacks zijn daarnaast uitgerust met een extra dun laagje. Dit laagje wordt ripstop genoemd en houdt wind en regen beter tegen. De trainingsbroek van het presentatiepak is hetzelfde als die van het pak waarin ook getraind wordt. Beide nieuwe trainingspakken zijn door adidas voorzien van de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor een nog betere afvoer van zweet en voor ventilatie. De Ajax pakken voor volwassenen zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL.

Ajax trainingspak voor kinderen

Adidas heeft dit seizoen ook een Ajax trainingspak voor kinderen uitgebracht. Dit trainingspak is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 en heeft hetzelfde design als het presentatiepak van de Amsterdammers. Het trainingspak voor kinderen bestaat dus ook uit een trainingsjack en een trainingsbroek. Het Ajax pak is dus in kindermaten niet beschikbaar met een training sweater! Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe pakken.

Check bovendien ons overzicht met het beschikbare Ajax trainingspak!

Ajax trainingspak 2020-2021
Ajax trainingspak 2020-2021
Ajax presentatiepak 2020-2021
Ajax trainingspak voor kinderen

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *